aboutus

Poutun Co.,Ltd.

Poutun Co.,Ltd. Poutun Co.,Ltd. Poutun Co.,Ltd. Poutun Co.,Ltd. Poutun Co.,Ltd.
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: PouTun
Αριθμός Υπαλλήλων: 50~100
Ετήσιες πωλήσεις: 7000000-9000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2015
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Η Co. Poutun, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2015, τοποθετημένος στη δραστήρια πόλη υψηλής τεχνολογίας. Οι κύριες μάσκες παραγωγής και επεξεργασίας, προστατευτική ενδυμασία, προστατευτικά δίοπτρα, προστατευτικά γάντια και άλλα ιατρικά εφόδια. Επιχείρηση Poutun σύμφωνα με την αρχή «του πελάτη πρώτα, ακεραιότητα πρώτα», με διάφορες επιχειρήσεις για να καθιερώσει τις καλές σχέσεις της συνεργασίας. Το εργοστάσιο έχει αναπτυχθεί και έχει επεκταθεί για 15 έτη. Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με τους συναδέλφους από όλες τις κοινωνικές τάξεις για να επιδιώξουμε την κοινή ανάπτυξη και να συνεχίσουμε να παρέχουμε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και άριστη υπηρεσία για τους νέους και παλαιούς πελάτες.
Η κύρια επιχείρησή μας είναι ιατρικά εφόδια, και διάφοροι πράκτορες και συνεργάτες για να καθιερώσει τις μακροπρόθεσμες σταθερές σχέσεις της συνεργασίας. Η καλή ποιότητα, λογική τιμή, ισχυρή επιχειρηματική δύναμη, πίστωση, τηρεί τη σύμβαση. Για να εξασφαλίσει ποιότητα των προϊόντων, η αρχή των μικρών κερδών και των μεγάλων πωλήσεων, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των πελατών, η επιχείρηση έχει ακολουθήσει πάντα το σκοπό «τίμιος και αξιόπιστος, δεσμευμένος στην υπηρεσία, μόνο για την ικανοποίηση», το δικαίωμα να ακολουθηθεί η απαίτηση πελατών για τη συνεχή βελτίωση καινοτομίας και υπηρεσιών προϊόντων.

Ιστορία

Η Co. Poutun, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2015, τοποθετημένος στη δραστήρια πόλη υψηλής τεχνολογίας. Το εργοστάσιό μας έχει αναπτυχθεί και έχει επεκταθεί για 15 έτη

Υπηρεσία

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος της παραγωγής
Έχουμε τα είδη δοκιμής κατά τη διάρκεια της παραγωγής για να κάνουμε την ποιότητα.
Μετά από το τέρμα η παραγωγή, το QC τμήμα επίσης θα κάνει τη δοκιμή δειγμάτων από τη μαζική διαταγή.
 
Ελεύθερη υπηρεσία cOem
Μπορούμε να παρέχουμε την ελεύθερη υπηρεσία cOem
Μπορείτε να σχεδιάσετε το κιβώτιο, το χαρτοκιβώτιο, το εγχειρίδιο και την ετικέτα και το λογότυπο δώρων σας
μπορούμε να τυπώσουμε το εμπορικό σήμα σας στο προϊόν μας
 
24 υπηρεσία μεταπωλήσεων ωρών

Εάν τα προϊόντα έχουν το πρόβλημα, μπορείτε να μας πείτε. θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να λύσουμε το πρόβλημα, και έχουμε επίσης κάποιο compenstaion για σας.

Εάν το ποιοτικό πρόβλημα εσενών είναι σοβαρό, θα κάνουμε τα νέα προϊόντα στην επόμενη διαταγή.

 

Η ομάδα μας

Η καλή ποιότητα, λογική τιμή, ισχυρή επιχειρηματική δύναμη, πίστωση, τηρεί τη σύμβαση.

Έχουμε μια ιδιαίτερα καταρτισμένη επαγγελματική ομάδα. Έχουμε το τμήμα Ε&Α., QC το τμήμα., το τμήμα υπηρεσιών μεταπώλησης., το τμήμα παραγωγής., και το τμήμα πώλησης.

  • Ομάδα ανάπτυξης για την έρευνα και την ανάπτυξη του νέου προϊόντος για να σιγουρευτεί όλο και περισσότερο προϊόν για τους διαφορετικούς πελάτες.
  • QC η ομάδα για τον ποιοτικό έλεγχο για να εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων, αυτό μπορεί να περιορίσει το πολύ ποιοτικό πρόβλημα.

Στοιχεία επικοινωνίας