Αρχική Σελίδα

Zhejiang Yisheng Medical Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Το Zhejiang Yisheng ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2016, με ένα κεφάλαιο καταλόγων RMB12, 000.000. Η επιχείρηση βρίσκεται στη φυσική όχθη ποταμού της λίμνης Tai. Στοχεύουμε στη διατήρηση μιας βάσης στην περιοχή υγειονομικής περίθαλψης υψηλής τεχνολογίας, οι κύριες επιχειρήσεις μας περιλαμβάνουν τα ιατρικά προστατευτικά προϊόντα επένδυσης, παραγωγής και μάρκετινγκ.

 

Το Zhejiang Yisheng έχει εξοπλίσει με τη μεγάλα βιομηχανική εγκατάσταση, τη θέση, την αποθήκη εμπορευμάτων και το περιβάλλον που είναι τέλειο για την παραγωγή των προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης. Με συνολικά κατασκευή 4500㎡ η περιοχή, που αποτελείται από 1600㎡ καθαρίζει το εργαστήριο, την υλική αποθήκη εμπορευμάτων 200㎡, την αποθήκη εμπορευμάτων τελειωμένων αγαθών 150㎡ και το κέντρο επιθεώρησης 180㎡. Το κέντρο επιθεώρησης έχει καθιερώσει πλήρως - καταρτισμένα όργανα και inspective μέθοδοι, καθώς επίσης και κατέχοντας τη δυνατότητα της ποιότητας που εξετάζει που είναι συμβατή με την κλίμακα παραγωγής της.

 

Σύμφωνα με το ISO 13485 (ιατρικές σύστημα-απαιτήσεις συσκευή-ποιοτικής διαχείρισης για ρυθμιστικούς λόγους) και την καλή κατασκευαστική πρακτική για τις ιατρικές συσκευές CFDA, έχουμε καθιερώσει και έχουμε εφαρμόσει το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, πραγματοποιώντας τον αυστηρό έλεγχο της ποιότητας των προϊόντων σε κάθε αλυσίδα και τομέα της παραγωγής.

 

Το Zhejiang Yisheng έχει δεσμεύσει στην αρχή της “καινοτόμου, συνεχούς βελτίωσης, νομικής, πελάτης ικανοποιητικός”, ο στόχος μας είναι να προσπαθήσει για έναν μόλυβδο σε αυτήν την βιομηχανία με την καλή εικόνα και η φήμη, η αποστολή μας είναι να προσφερθεί η εγγυημένη ποιοτική υπηρεσία και τα επαγγελματικά προϊόντα στους πελάτες μας. Συγχρόνως, χαιρετίζουμε τα εσωτερικούς και ξένους ιατρικούς όργανα και τους εμπόρους στη συνεργασία με μας, για να έχουμε μαζί τη συμβολή στην υγεία των ανθρώπων στον κόσμο.

 

Κίνα Zhejiang Yisheng Medical Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Προβολή περισσότερα για μας
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Yi Sheng

Αριθμός Υπαλλήλων : 80~100

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2015

Εξαγωγή pc : 80% - 90%